dijous, 8 de gener del 2015

Festival de Nadal

El dia 19 de desembre celebrarem l'arribada del Nadal amb un festival que havíem preparat tots els cursos de cançons, balls i teatre.
Per començar el dia varem gaudir del cinema Balansat on hi havia diverses sales amb diferents pel·lícules que durant la setmana podíem triar i fer-nos fins i tot les nostres entrades.
Una vegada acabades les pel·lícules cap a les 10'30h ens esperava una xocolatada que ens havien preparat les mamàs i papàs de l'APIMA amb coques per poder banyar-hi.
I arribà el moment més esperat el patge reial que venia a recollir les cartes per als reis mags, que havíem estat preparant durant les setmanes anteriors, demanant a més de regals, desitjos pels mes estimats i salut per a tothom.
I de seguida que va prendre posició a l'escenari per poder admirar les actuacions començà l'espectacle.
va ser preciós tothom va posar el millor de la seva part i les actuacions s'anaren succeint.
Per acabar el premi esperat, la millor classe d'ECOAULA, aquella que ha tengut més cura en l'ordre, en la neteja i en el medi ambient.

Gràcies a totes les famílies que participaren, gracies a en Pep el papà de n'Andreu de la classe del pescadors, que ens va deixar tot el seu equip de música i va fer de tècnic de so. Això li dona qualitat a les nostres actuacions.
Molts anys i bons a tothom

Aquí podeu veure les fotos del dia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada