dimarts, 3 de febrer del 2015

Dia de la Pau

El passat dia 30 celebràrem el dia de la pau, va ser un dia molt emotiu i polit.
Primerament llegirem els manifestos que havíem preparat cada curs davant de tot el centre i els familiars que varen venir a compartir i participar d'aquest dia.
Després varem tenir una sorpresa, ens va visitar na Marisol Paniagua una de les delegades representants de Save the Children que tenia un regal per nosaltres, ens va anomenar centre ambaixador i ens donaren una placa. Va venir la premsa i tot.
I per últim les curses, que com cada any es fan per 3 categories, els mes petits que fan voltes a la pista, els de 1r, 2n i 3r que fan voltes a la pista i el pati de grava i els mes grossos que a més surten fora de l'escola, per davant del pavelló i el pàrquing.
També per reposar forces hi havia una mica de fruita, taronges i plàtans.
La novetat d'enguany és que la distància dels circuits estava marcada amb cartells cada 20 metres i que cada corredor havia de contar i sumar a les voltes que feia. Al final vorem quants de metres hem sumat entre tots.

Us posam un enllaç de premsa de la cursa

http://www.noudiari.es/2015/01/balansat-recorre-kilometros-solidarios-y-se-convierte-en-centro-embajador-de-save-children/

Podeu mirar les fotos va ser un dia genial.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada